044533400
info@paa.com.al

Kryetari i PAA Duka: “Në çdo vlerësim ndërkombëtar Shqipëria është në rënie. Paratë e pista në ekonomi dhe politikë janë në rritje”.

Të gjithë e vlerësojnë Rilindjen një dështim.
Rama beson se e ka “përzgjedhur” zoti si mbret i përjetshëm i shqiptarëve.
Shqiptarët duhet ta ndalin keq-qeverisjen e Rilindasve arrogantë dhe të babëzitur!
Ndryshimi në votë kërkon pjesëmarrje maksimale në 25 Prill! Fitore!!