044533400
info@paa.com.al

Takim i Nënkryetarit të PAA z. Tafaj dhe Sekretari Organizativ z. Ndreu zhvilluan në njësinë nr. 8 në Tiranë

Shqipëria fiton!
Nënkryetari i PAA z. Tafaj dhe Sekretari Organizativ z. Ndreu zhvilluan një takim me anëtarë të PAA dhe dashamirës të njësisë nr. 8 në Tiranë.
Makina e fushatës nis nga kjo njësi “avangard” për të shkelur në finishin e fitores, fillimisht në Tiranë, e më pas në gjithë Shqipërinë.