044533400
info@paa.com.al

Takim i Nënkryetarit të PAA z. Tafaj dhe Sekretarit të Përgjithshëm z. Juka në Rrogozhinë

SHQIPËRIA FITON
Sot me strukturat në Rrogozhinë, kandidati për deputet për Qarkun e Tiranës Z. Arben Tafaj dhe Sekretari Përgjithshëm Z. Genc Juka.
Të gjithë sëbashku do të jemi pjesë e ortekut të madh të 25 prillit që do të sjellë përmbysjen e madhe!
Vazhdojnë takimet elektorale të anëtarëve të kryesisë të PAA-së.