044533400
info@paa.com.al

Duka: Bashkë për një fitore të madhe!

Takim me banorë të zonës së Qerretit në Durrës.
Zemra plot kur shtrëngojë duart dhe me të rinjtë.
Ne si PAA, me votën e çdo shqiptari duam largimin e Edi Ramës, njeriut të djallëzuar i cili pretendon se është socialist, ndërko që figura të nderuara të PS – së sot jane në gjirin e PAA-së dhe po punojnë fort kundra këtij sekti.