044533400
info@paa.com.al

Sëbashku mund të bëjmë shumë për Shqipërinë!

Vazhdojnë fuqishëm takimet e anëtarëve të kryesisë të PAA.

Ditën e sotme Nënkryetari i PAA z. Tafaj si dhe Kryetarja e forumit të gruas (LGA) znj. Xhuveli Mani zhvilluan takim me banoret zonja të nën-njësive 12 dhe 13.