044533400
info@paa.com.al

Duka – Bashkë mund t’ja dalim!

Sot u zhvillua takim me banorë dhe simpatizantë në Nikël!

Nikla na bashkoi sot dhe bashkarisht arritëm në një konkluzion:
Do jetë mëkat po ti japim më frymë Edi Ramës për një mandat të tretë.
Votimi i koalicionit të djathtë është shpresa për Shqipërinë dhe Shqiptarët.