044533400
info@paa.com.al

Takime në disa zona në qarkun e Durrësit dhe në Kavajë

Vazhdojnë fuqishëm takimet e Partisë Agrare Ambientaliste – Të bashkohemi për një të ardhme më të mirë!
Këtë javë u zhvilluan takime në zona të ndryshme të qarkut të Durrësit dhe Tiranës me prioritet angazhimin maksimal!
Në këto takime u diskutua mbi prioritetet dhe objektivat politike të PAA për zgjedhjet parlamentare 2021.
Partia Agrare Ambientaliste mirëpret çdo votues që dëshiron ndryshimin e madh politik!