044533400
info@paa.com.al

Partia Agrare Ambientaliste: Kryetari Duka – Situata kërcënuese nga përmbytjet e paralajmëruara rrezikon jetën dhe pronën e banorëve

Strukturat e emergjencës civile dhe mjetet e zgjerimit të shkarkimit të ujërave duhet të jenë funksionale.

Çdo dëm duhet evidentuar dhe kompensuar.

Partia Agrare Ambientaliste në mënyrë të përsëritur ka kërkuar masa paraprake në zonat me risk të lartë pikërisht për të parandaluar këto risqe dhe pasoja shkatërrimtare.