044533400
info@paa.com.al

Kryetari i PAA z. Duka: Të punojmë fuqishëm për një të ardhme më të mirë!

Anëtarët, mbështetësit dhe simpatizantët e PAA duhet të punojnë 24 orë dhe shtatë ditë të javës për të arritur objektivat e përcaktuara!

PAA vazhdon takimet elektorale, ditën e djeshme në zonën e Ish Kënetës në qarkun e Durrësit.

Strukturat e PAA janë mobilizuar fuqishëm në çdo qark.

PAA vitin e ardhshëm ka si objektiv të jetë parti parlamentare.

PAA është dera mikpritëse për të rinjtë, për aktivistët dhe mbështetësit e ndryshimit.

Kjo duhet të jetë dekada në të cilën do t’i japim fund tranzicionit dhe të implementojmë një model të zhvillimit të qëndrueshëm, ekonomik dhe politik.