044533400
info@paa.com.al

Kryetari Duka i shpreh ngushёllimet familjes Hysenbelliu pёr humbjen e mikut tё tij Kasem Hysenbelliu

I trishtë dhe i dhimbshëm ky moment i tmerrshëm i kohë sonë, që po na ndan padrejtësisht nga njerëz të afërt dhe të dashur.

Nga njerëz që shuhen në heshtje dhe njerëz që, kur shuhen, marrinin me vete edhe mundimin e tyre për t’i shërbyer interesit publik.

Humbja e Kasemit është e tillë. Një mungesë që do të ndihet në fushën e medias, pasi me Kasemin largohet një sipërmarrës i guximshëm dhe me vizion, që i dha arenës publike një televizion pranë qytetarëve dhe të vërtetës.

Ngushëllime familjes, miqve dhe bashkëpunëtorëve. U prehtë në paqe.