044533400
info@paa.com.al

Takim i Lidhjes së Gruas Ambientaliste (LGA)

LGA programi i takimit në funksion të fushatës elektorale

Temat qe u diskutuan:

  1. Riorganizimi i strukturave të LGA, qarku Tiranë:
  2. Prezantimi i draft-statutit dhe draft-Programit të LGA
  3. Rritja e anëtarësimeve
  4. Kalendari elektoral i LGA dhe organizimi i PR dhe marrëdhënia me publikun
  5. Lidhjeve kombëtare/rajonale/ndërkombëtare
  6. Krijimi i net-it me shoqata të grave (biznesmene në fusha të ndryshme/fermere/agropërpunim)

Lidhja e Gruas Ambientaliste (LGA) me moton: “Së bashku për zgjidhje dhe jetë më të mirë”, në përmbushje të misionit, riorganizon strukturat me vajza dhe gra me ambicie pozitive, për ti dhënë vlerë të shtuar PAA!

Gruaja forcë e madhe për zhvillimin e shoqërisë. Së bashku për një qëllim dhe mision në mbështetje dhe promovim të grave dhe vajzave!