044533400
info@paa.com.al

Marko Bello dhe Gazmend Bizhga i bashkohen Partisë Agrare Ambientaliste

Partisë Agrare Ambietaliste i janë bashkuar edhe z. Marko Bello në pozicionin e Sekretarit të Marrëdhënieve me Jashtë dhe z. Gazmend Bizhga në pozicionin e Sekretarit Organizativ.

Partia Agrare Ambientaliste i ka dyert të hapura për të gjithë firgurat politike me synimin për të qënë një grup shpresëdhënës për të ardhmen e shqiptarëve. Partia Agrare Ambientaliste tashmë është një faktor i ri në politikën shqiptare, i përbërë nga njerëz me integritet të lartë politik dhe moral.

Leave a Reply