044533400
info@paa.com.al

Zoti Agron Duka kryetari i ri i PAA

Sot, me 25 Mars 2016 ne Seline e Partise Agrare Ambientaliste u mblodh Asamblea e Pergjitheshme e kesaj partie e cila pas diskutimeve mori disa vendime te rendesishme:

  • Asamblea vendosi qe per te rritur efektivitetin electoral te strukturave organizative te PAA-se, ato te pershtaten me strukturen e re te pushtetit vendor duke krijuar njesi te reja organizative te Partise per cdo bashki.
  • Asamblea e PAA-se pranoi doreheqjen e Kryetarit te deritanishem Prof. Lufter Xhuveli dhe ne vend te tij Kryetar I Partise Agrare Ambientaliste u zgjodh Zoti Agron Duka, Deputet I Kuvendit te Shqiperise dhe ish Minister I Bujqesise.
  • Asamblea vleresoi lart kontributin e Prof. Lufter Xhuvelit ne drejtimin e Partise Agrare Ambientaliste, ne krijimin e nje identiteti te qarte te saj ne spektrin e politikes shqiptare dhe ne perfundim e zgjodhi ate kryetar te saj.

Asamblea e Pergjitheshme e Partise Agrare Ambientaliste te Shqiperise.

Tirane, me 25 Mars 2016

Leave a Reply