044533400
info@paa.com.al

Nderim për ata që dhanë jetën për atdheun

Partia Agrare Ambientaliste shpreh respektin për të gjithë ata që dhanë jetën për të mbrojtur atdheun, vendin ku sot jetojmë. Ata dhe pasardhësit e tyre meritojnë që gjaku dhe jeta e dhënë të mos zhvlerësohet nga lufta për karrige. Ato jetë të dhëna meritojnë respekt dhe realizim të dëshirës së tyre për një Shqipëri të zhvilluar dhe të ardhme të ndritur.

Leave a Reply