044533400
info@paa.com.al

Deklaratë për mediat 4 prill 2017

letra

Faksimilje e letres se derguar me daten 20 shkurt 2017 ne zyren e Kryetarit te Kuvendit z. Ilir Meta

Si Kryetar i Partisë Agrare Ambientaliste dhe si aleat i Opozitës, përshëndes qëndrimin e Lëvizjes Socialiste për Integrim dhe gjykoj se kjo deklaratë vërteton atë që PAA ka thënë vazhdimisht, ku dhe për të cilën i jemi drejtuar edhe me një letër zotit Meta me datën 20 shkurt 2017.

Meta, vërtetoi edhe një herë, se qëndrimet që ne si opozitë e bashkuar kemi mbajtur këto 46 ditë, për garantimin e zgjedhjeve të lira dhe garantimin e kushteve, mospërfshirjen e administratës në fushatë, për financimin kriminal dhe të paligjshëm të zgjedhjeve, heqjen dorë nga qëndrimet përjashtuese, intensifikimin e luftës kundër kanabisit.. etj janë të drejta dhe realiste.

Agron Duka

Leave a Reply

Duka: Urimi im për shkencëtarët e bujqësisë dhe mbështetja për strategjitë dhe politikat mbështetëse të bujqësisë në parlament!Duka: Urimi im për shkencëtarët e bujqësisë dhe mbështetja për strategjitë dhe politikat mbështetëse të bujqësisë në parlament!

Z. Agron Duka, Kryetar i PAA ju shpreh urime të përzemërta personaliteteve akademike të bujqësisë, njëkohësisht edhe ish-ministra të bujqësisë, Prof. Dr. Lufter Xhuveli dhe Prof. Dr. Haxhi Aliko, për