Day: April 14, 2021

Kryetari i PAA z. Duka: Kjo nuk është skemë patronazhi – por presioni psikologjik deri me heqjen e bukës së gojësKryetari i PAA z. Duka: Kjo nuk është skemë patronazhi – por presioni psikologjik deri me heqjen e bukës së gojës

Rilindasit fajtorë për këtë shpërdorim detyre po fshehin kokën e krimit elektoral si struci në rërë. Rilindasit terrorizuan mijëra punonjës të administratës publike dhe të kompanive publike të dorëzonin një