Day: April 13, 2021

Lëvizja Rinore Ambientaliste e PAA: Personat me aftësi të kufizuar duhet të vaksinohen me prioritet si në vendet e tjeraLëvizja Rinore Ambientaliste e PAA: Personat me aftësi të kufizuar duhet të vaksinohen me prioritet si në vendet e tjera

Ky është një detyrim human, ligjor dhe kjo është një përvojë ndërkombëtare. LRA pas takimit me kërkesë të tyre të fondacionit Së Bashku, organizatë kjo në mbrojtje të të drejtave