Day: February 22, 2021

Takim i Nënkryetarit të PAA z. Tafaj dhe Sekretari Organizativ z. Ndreu zhvilluan në njësinë nr. 8 në TiranëTakim i Nënkryetarit të PAA z. Tafaj dhe Sekretari Organizativ z. Ndreu zhvilluan në njësinë nr. 8 në Tiranë

Shqipëria fiton! Nënkryetari i PAA z. Tafaj dhe Sekretari Organizativ z. Ndreu zhvilluan një takim me anëtarë të PAA dhe dashamirës të njësisë nr. 8 në Tiranë. Makina e fushatës