Category: Deklarata dhe Konferenca

Kryetari i PAA Duka: Rezultati i zgjedhjeve në Kosovë duhet të frymëzojë ndryshimin e madh edhe në Shqipëri.Kryetari i PAA Duka: Rezultati i zgjedhjeve në Kosovë duhet të frymëzojë ndryshimin e madh edhe në Shqipëri.

Urime Albinit dhe Vjollcës për fitoren! Suksese në përgjegjësitë për një të ardhme më të mirë të popullit të Kosovës dhe në procesin e integrimit euro-atlantik. Standartet e votimit dhe

Partia Agrare Ambientaliste: Kryetari Duka – Situata kërcënuese nga përmbytjet e paralajmëruara rrezikon jetën dhe pronën e banorëvePartia Agrare Ambientaliste: Kryetari Duka – Situata kërcënuese nga përmbytjet e paralajmëruara rrezikon jetën dhe pronën e banorëve

Strukturat e emergjencës civile dhe mjetet e zgjerimit të shkarkimit të ujërave duhet të jenë funksionale. Çdo dëm duhet evidentuar dhe kompensuar. Partia Agrare Ambientaliste në mënyrë të përsëritur ka