Category: Njoftime per median

Partia Agrare Ambientaliste (PAA) fillon me sukses bisedimet për bashkëpunimin me fondacionin Kondrad Adenauer Stiftung (KAS)Partia Agrare Ambientaliste (PAA) fillon me sukses bisedimet për bashkëpunimin me fondacionin Kondrad Adenauer Stiftung (KAS)

Ditën e sotme pjesëmarrës nga PAA, përkatësisht z. Genc Juka (Sekretar i Përgjithshëm), i shoqëruar nga z. Gjokaj dhe z. Malaj zhvilluan një takim bashkëpunimi me z. Tobias Ruettershoff (Drejtor