Author: Alketa Zeqiri

Partia Agrare Ambientaliste: Kryetari Duka – Situata kërcënuese nga përmbytjet e paralajmëruara rrezikon jetën dhe pronën e banorëvePartia Agrare Ambientaliste: Kryetari Duka – Situata kërcënuese nga përmbytjet e paralajmëruara rrezikon jetën dhe pronën e banorëve

Strukturat e emergjencës civile dhe mjetet e zgjerimit të shkarkimit të ujërave duhet të jenë funksionale. Çdo dëm duhet evidentuar dhe kompensuar. Partia Agrare Ambientaliste në mënyrë të përsëritur ka

Kryetari i PAA z. Duka: Kostot e larta të prodhimit dhe çmimet e larta të konsumit po varfërojnë shqiptarët.Kryetari i PAA z. Duka: Kostot e larta të prodhimit dhe çmimet e larta të konsumit po varfërojnë shqiptarët.

Ekonomia shqiptare vuan nga mungesa e konkurencës dhe oligopolet. Të gjitha institucionet ndërkombëtare e evidentojnë Shqipërinë me çmimet e naftës dhe energjisë shumë më të lartë se vendet e tjera.

Kryetari Duka – Zëvendësoni sa më parë gjeneralin Lleshaj me një personalitet të mbrojtjes së të drejtave të njeriutKryetari Duka – Zëvendësoni sa më parë gjeneralin Lleshaj me një personalitet të mbrojtjes së të drejtave të njeriut

Protestat paqësore janë mjet i jashtëzakonshëm në demokraci dhe sidomos kundër të korruptuarve dhe neodiktatorëve. Rasti fatkeq i Rashës nuk është i vetmi. Policia ka në përbërje të saj jo